Hondenuitlaatservice

De Link gaat met plezier wandelen met je hond(en)!

Een drukke job, familiale aangelegenheden, ziekte,.... Er kunnen wel wel een aantal factoren zijn die maken dat je helaas je lieve viervoeter niet de nodige beweging kan geven. 

Het is echter voor elke hond belangrijk dat hij/zij zich fysiek kan uitleven en zich moe kan maken tijdens een rondje in de buitenlucht.

De link helpt je graag verder en neemt met plezier de wandeling van je over!

De Link zorgt voor een persoonlijke aanpak, volledig op maat van de hond(en). Hetzelfde gezicht voor de wandeling zorgt voor rust en regelmaat. 

Alle honden zijn welkom! We bekijken tijdens het kennismakingsgesprek de noden of beperkingen van de hond. 

De wandelingen gebeuren steeds individueel of met max. 2 honden van hetzelfde gezin. Dit in eigen omgeving, met eigen hals- en leiband. Geen stress dus! Uiteraard is het ook mogelijk dat we op locatie gaan wandelen.

Veiligheid gaat boven alles! Via onze opleiding hebben we kennis van EHBO, proberen we drukke straten te vermijden, dragen we steeds een fluovestje en lamp in het donker en passen we ons programma aan in geval van extreme weersomstandigheden. 

Onze wandelingen gebeuren met respect voor mens, dier en het milieu.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Vervolgens leggen we een afspraak vast en komen we op kennismakingsgesprek bij je thuis. We leren de hond kennen: we gaan na welke gewoontes er zijn bij een wandeling, welke wandelingen de hond aankan, is er bepaald gedrag waarmee we rekening mee moeten houden, enz...

We leggen de afspraak vast in onze agenda en ons wandelavontuur kan beginnen!!

Interesse in onze hondenoppas & -verzorging aan huis? Klik hier!