Hondenoppas en -verzorging aan huis

De Link komt met plezier bij je thuis langs om je hond(en) te verzorgen!

Vanaf nu moet je je geen zorgen meer maken over je hond als je op vakantie vertrekt, een weekendje weggaat, voor je job naar het buitenland moet, enz...

Of minder goed nieuws zoals een opname in het ziekenhuis, een tijdje immobiel door een operatie, drukke dagen op het werk, enz... waardoor je niet in staat bent om je hond(en) de nodige verzorging en aandacht te geven.

De Link komt je met heel veel plezier helpen!

Je hond moet niet naar een pension, maar verblijft gewoon in zijn eigen omgeving. De ideale oplossing voor honden die veel stress ervaren, angstig zijn, loops zijn, dominant zijn, te oud zijn, enz....

Je moet geen vrienden, familie of buren lastig vallen want je maakt gebruik van een professionele oppas.

Je moet je niet schuldig voelen dat je hond alleen thuis is. Je geliefde viervoeter krijgt alle aandacht en liefde die hij/zij nodig heeft.

Alles op maat van jezelf en je honden. De vaste routine blijft dus gewoon.

Wat houdt een huisbezoek juist in?

Bij deze formule komen we één of verschillende keren per dag, naargelang uw wensen, langs voor je hond(en). Of we blijven verschillende uren bij hem/haar:

  • Eten geven en water verversen
  • Plasje in de tuin en/of een plasronde in de buurt
  • Aandacht en spel 
  • Borstelen
  • Nodige medicatie toedienen
  • Wandeling
  • ....

Uiteraard kunnen we ook kleine huishoudelijke taken uitvoeren zoals de brievenbus leeg maken, planten water geven, rolluiken/gordijnen openen en sluiten, enz...

Er wordt dus niet alleen voor je geliefde viervoeter gezorgd, maar ook voor je huis. Je huis blijft er dus bewoond uitzien tijdens je afwezigheid.

We sturen je ook graag een kort verslag en wat foto's van ons bezoek en tijd met je hond samen. Zo blijf je als baasje op de hoogte hoe het met hem/haar gaat.

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Vervolgens leggen we een afspraak vast en komen we op kennismakingsgesprek bij je thuis. We leren elkaar en jullie hond kennen. Dit vinden wij van De Link ontzettend belangrijk vermits elke partij zich goed moet voelen: de hond, de eigenaar maar ook wij als dogsitter.

We werken met een infofiche, stellen een contract met algemene voorwaarden op en tot slot leggen we de gemaakte afspraken vast in onze agenda. Onze samenwerking kan beginnen!

Interesse in onze uitlaatservice? Klik hier!