Bezoek ons op de canicross-wedstrijd te Booischot op zondag 14/04/2024!

                                         Shop online >>>> klik hier <<<<

Het meest voor de hand liggende antwoord op de vraag waarom kauwen voor de hond gezond is zal luiden dat het zorgt voor een schoon gebit en gezond tandvlees. Het gebit wordt op een natuurlijke wijze gereinigd.

Maar wist je dat bij het kluiven ook endorfines of gelukshormoontjes vrijkomen?

Als je endorfine opzoekt dan krijg je volgende uitleg...
“Endorfine is een door het lichaam geproduceerde opioïde peptide met pijnstillende  eigenschappen die als neurotransmitter fungeert. Endorfines worden geproduceerd door de hypofyse tijdens lichamelijke inspanning, opwinding, pijn, pittig eten, liefde en orgasme. Ze lijken op opiaten in hun vermogen om pijnstilling te veroorzaken evenals een gevoel van welbevinden en geluk.”

Vertaald voor onze viervoeters wil dit zeggen dat het kauwen de hond een gelukzalig gevoel bezorgt. Het is een natuurlijk beloningssysteem.

Met een ontspannen hond als gevolg!

Wij vinden het erg belangrijk dat de snacks en het kauwmateriaal uit ons gamma gemaakt worden van de beste kwaliteitsgrondstoffen en volledig natuurlijk zijn. Zonder bewerkingen of toevoegingen.

Dankzij onze verschillende leveranciers hebben we een groot assortiment aan diersoorten (vlees en vis), van groot tot klein kauwmateriaal, blokjes stripes, sticks, trainingshapjes, enz...

Dankzij het veelzijdige aanbod kunnen ook allergische viervoeters bij ons terecht voor hun dagelijkse snack.

WIJ ZIJN VERDELER VAN VOLGENDE MERKEN

akyra

Voor de samenstelling van het Akyra-assortiment werd vertrokken vanuit de natuurlijke voedingsbehoeften van honden. Ze zijn namelijk van nature carnivoren.

De producten bestaan voor de volle 100% uit gedroogde dierlijke “delen”. Dat kan gaan van een kippenpootje tot een hele runderluchtpijp. Al de snacks worden zorgvuldig op lage temperatuur luchtgedroogd zodat ze zo veel mogelijk voedingswaarde behouden, maar toch lang houdbaar zijn op kamertemperatuur. In dit productieproces worden in geen geval toevoegingen gedaan van smaakstoffen, bewaar- en vulmiddelen.

Er zijn zodanig veel verschillende soorten snacks in hun gamma, dat er voor elk hondje wel iets lekkers te kiezen is: jong/oud, groot/klein, dik/dun,… Ook honden met intoleranties of allergieklachten kunnen dankzij Akyra voorzien worden van lekkere tussendoortjes.

KIVO  NATURAL  PETFOOD

Naast hun gamma KVV en brok, heeft Kivo Petfoods ook een assortiment natuurlijke snacks en kauwmateriaal.

De snacks zijn natuurlijk gedroogd, vrij van chemicaliën en vrij van granen & gluten. Bovendien hebben ze een assortiment hypoallergene snacks op basis van één dierlijk eiwit.

woolf

De Woolf snacks zijn speciaal gemaakt voor honden van elke maat. De snacks zijn gemaakt van 100% hoog kwalitatieve eiwitbronnen om de hoogste kwaliteit en de beste voedingsinname te bieden.
De snack, eens bereid, is verpakt zonder chemische toevoegingen, conserveermiddelen of kleurstoffen.

happy tails

Happy Tails is een Belgisch bedrijf dat zich bezighoud met 100% natuurlijke, gezonde en lekkere hondensnacks.

Happy Tails heeft een enorm groot aanbod van natuurlijk gedroogde snacks, vis en vlees. Zij hebben ook specifieke diersoorten in hun gamma en dus ideaal voor de allergische viervieters of bij een eliminatie dieet. Ook de koffieboomknoken kopen we aan via Happy Tails.