Bezoek ons op de canicross-wedstrijd te Booischot op zondag 14/04/2024!

WIJ ZIJN VERDELER VAN VOLGENDE MERKEN

KIVO  NATURAL  PETFOOD

Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van de honden en waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood!

Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat uw hond een gezond leven kan leiden zoals de natuur het bedoeld heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in het assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen.

Ook af en toe wat groenten bijvoeren? Er zijn ook gestoomde groenteworstjes beschikbaar. Ze bestaan uit 100% verse groenten en bevatten pompoen, andijvie, wortel en groene boontjes. Het is een mooie toevoeging op een voedingspatroon van vers vlees.

Kortom: Een eerlijke voeding die het dichtstbij de natuur staat van jouw trouwe viervoeter.

tammenga

Tammenga is een Nederlands merk KVV van zeer hoge kwaliteit. Alle versvlees producten worden door de producenten zelf bereid.

Het is een echt familiebedrijf met mensen die een zeer grote passie hebben voor natuurlijke en verse huisdierenvoeding.

De vleesmixen worden met de grootst mogelijke zorg bereid, om uw hond een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd te geven. De grondstoffen van de mixen zijn supervers en afkomstig van EEG gekeurde slachthuizen. Tevens is al het vlees goedgekeurd voor menselijke consumptie. De vleesmixen bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn glutenvrij!

Het vlees wordt verpakt in gemakkelijk te openen (en weer te sluiten) kunststof bakjes met deksel. Speciaal voor grootverbruik zijn er 5 kg-verpakkingen (4 blokken van 1250 gram).

pure instinct

Pure Instinct is een nieuw merk KVV dat ontwikkeld is door orthomoleculair therapeut Ingrid Smolders en honden-trainer Marco van Hoof.

Pure Instinct gaat ervan uit dat de meeste mensen niet de zin, kennis en/of tijd hebben om de voeding van hun hond compleet te maken. Daarom hebben zij er voor gekozen om naast de hoogwaardige bevleesde botten en mooi spiervlees, ook de juiste mix van organen, seizoensgroenten, essentiële vetten en premix toe te voegen. Deze mix van vitaminen en mineralen is helemaal afgestemd op hun recepten, zodat ze de aanvoer van alle essentiële voedingsstoffen garanderen.

Het kant-en-klaar rauw voer is iets fijner gemalen en lager in vet dan de meeste andere merken. Een bewuste keuze zodat de mixen licht verteerbaar zijn en tevens geschikt zijn voor honden met spijsverteringsklachten, overgewicht, senioren en pups.

DOGMEAT

DOGMEAT is een Nederlands bedrijf met een eigen productielijn KVV. Daarnaast hebben ze ook een ruim aanbod aan BARF-producten.