WIJ ZIJN VERDELER VAN VOLGENDE MERKEN

broxx 4 DOGS

Broxx4Dogs is een koudgeperste brok met 100% natuurlijke en GMO free ingrediënten. Er zijn 4 varianten: Surf & Turf / Lam & Konijn / Zalm.

Als graan en vezelbron is het een mix van niet-genetische gemanipuleerde graansoorten havermout, boekweit en sorghum. Uiteraard werd alles geoptimaliseerd met kruiden, groenten en fruit zoals yucca-wortel, zeewier, wortelen, banaan, appel, cranberry, …

KIVO  NATURAL  PETFOOD

Naast de KVV van Kivo hebben wij ook hun brokken "verse kip", "verse eend", "verse zalm" en "gedroogde lam" in ons gamma.

Deze heerlijke graanvrije maaltijd barst van de natuurlijke ingrediënten en is geschikt voor alle rassen! Deze brok is koudgeperst en geproduceerd zonder fratsen. Dat wil zeggen vrij van granen, gluten en soja. Omdat de brokken zijn geproduceerd met een lagere temperatuur, lopen de voedingsstoffen minder schade op. Zo blijven ze optimaal beschikbaar voor jouw harige vriend!

De brok is verrijkt met zalmolie en superfoods zoals brandnetel, Echinacea, cranberry en spirulina. Ook zit het vol met groenten, fruit en kruiden zoals erwten, wortel, tomaat, appel, mango, pruim, banaan, tijm, basilicum, selderij. Daarnaast bevat het prebiotica welke een gunstig effect hebben op de darmflora. Tot slot bevat het glucosamine en chondroïtine, welke gewrichten en botten ondersteunen.

Er is naast de varianten voor volwassen honden ook een puppy variant "verse kip".

essential foods

Deze hondenbrokken zijn ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig hondenvoer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen door jaar in, jaar uit, het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren.

Alle varianten zijn graanvrij en samengesteld volgens 1 bepaald principe: BOF. Dit staat voor ‘Behavioral Optimising Foods’ en wil zeggen dat het voer zo dicht mogelijk moet aansluiten bij het natuurlijke dieet van een hond. Dit is zeer belangrijk om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden, om natuurlijke instincten te blijven stimuleren en om zoveel mogelijk voedingsstoffen in natuurlijke vorm te kunnen verschaffen.

Elke brok bestaat uit een hoog vleesgehalte (60-65% waarvan de helft vers), groenten, fruit, bessen, zaden en kruiden. De bestanddelen worden nooit verhit boven 90° en bovendien is het vlees afkomstig van dieren die buiten leefden in hun natuurlijke habitat.